Leuke en flexibele bijbaan voor een enthousiaste en leergierige student!

Wat ga je doen als Werkstudent Recruitment?

Als Werkstudent Recruitment ben jij de sleutel tot het vinden van de ideale kandidaten voor al onze (veelal technische) vacatures binnen GREEFA. Met jouw enthousiasme, inzicht en creativiteit help jij onze vacaturehouders en afdelingen met het vinden van dé juiste kandidaat. Dit doe je samen met onze Corporate Recruiter en afdelingsmanagers door mee te denken over het ideale profiel van de kandidaat en het zoeken van deze kandidaten via LinkedIn.

Hoe zien jouw werkdagen eruit:

 • Bespreken van de voortgang van de actuele vacatures;
 • Een zoekprofiel opstellen samen met de Corporate Recruiter en vacaturehouder;
 • Zoeken en contact leggen met potentiële kandidaten via LinkedIn.

Wat zoeken wij?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een enthousiaste HBO- of WO-student die communicatief sterk is en zich proactief opstelt. Je hebt het vermogen om snel te schakelen met je collega’s en je kunt jezelf vastbijten in een openstaande vacature voor een interne functie bij GREEFA, net zolang totdat je de juiste kandidaat gevonden hebt. Je hebt dan ook een winnaarsmentaliteit en krijgt er energie van om je resultaten te behalen met je collega’s! Werkervaring of een afgeronde opleiding is niet vereist, maar wat we wel van je vragen is een:

 • Analytische en kritische houding waardoor je de wensen van de vacaturehouders en kandidaten snel helder hebt;
 • Creatieve instelling waardoor je op verschillende manieren je doel weet te bereiken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Leergierig en ondernemend karakter;
 • Echte teamplayer; enige ervaring met LinkedIn is een pré.

Waar ga je werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht (naast Geldermalsen) ontwikkelen en produceren wij sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Dit doen we samen met zo’n 200 collega’s, dag in dag uit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Onze cultuur kenmerkt zich door een gezellige, informele sfeer, kwaliteitsgerichtheid en innovatie. Collega’s bij GREEFA zijn gericht op ontwikkeling en er wordt op een warme manier met elkaar gecommuniceerd.

Om deze vacature in te vullen, werken we graag met een werkstudent. Je wordt onderdeel van het HR team dat bestaat uit een Directeur HR, HR Manager, HR Medewerker en een Corporate Recruiter. We zoeken extra versterking voor onze Recruitment activiteiten, zodat we de vacatures van onze vacaturehouders snel en doeltreffend kunnen blijven vervullen!


Wat bieden wij jou?

Je krijgt de taak om actief te “sourcen & searchen” (m.n. via LinkedIn), maar je bent vrij in hoe je dat doet. Daarbij krijg je alle ruimte om zelf voorstellen te doen en met collega’s te sparren om zo de teamprestatie te verbeteren. Verder mag je rekenen op:

 • Een (flexibele) werkweek van minimaal 16 uur en maximaal 24 uur die je in overleg kunt inplannen hoe het jou uitkomt;
 • Een output-gestuurde omgeving waarbij hybride werken mogelijk is, maar we vinden het fijn als je met enige regelmaat op kantoor bent;
 • Uitgebreide ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, zowel tijdens als na je studie;
 • Laptop van de zaak;
 • Een marktconform salaris en vakantiegeld.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief.

Sollicitatieprocedure

Je kunt eenvoudig solliciteren via de sollicitatiepagina op onze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Richard Verschuur (recruiter) via 06-53246650. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze machines op www.greefa.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.
Voor deze vacature zijn wij uitsluitend op zoek naar kandidaten die direct in dienst willen treden bij Greefa. ZZP, detachering of andere vormen van inhuur zijn niet bespreekbaar, tenzij hiervoor een specifieke opdracht is verstrekt.

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.