Vacature Vision engineer
Werken op de afdeling Besturing

Vision Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week | CAO: Kleinmetaal | Vacature Vision Engineer

 

Heb jij een PhD in beeldherkenning? Zoek jij mee de grenzen op in Vision technologie en machinelearning in praktische toepassingen? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Vision Engineer in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om onze meetsystemen te optimaliseren naar het hoogst mogelijke niveau zodat wij marktleider blijven.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Vision Engineer ontwikkel je beeldverwerkingsalgoritmes en classificatiemethoden voor het bepalen van de externe kwaliteit van vruchten. Deze algoritmes en classificatiemethoden implementeer je in software tools. Daarnaast voer je experimenten uit en analyseer je data. Omdat onze sector steeds meer behoefte heeft aan slimme oplossingen om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren voer je ook onderzoek uit naar andere detectiemethoden voor kwaliteitskenmerken. Dit onderzoek heeft een fundamentele kant, maar kent ook praktische randvoorwaarden in de zin van robuustheid en realiseerbaarheid voor productieomgevingen. Je zult regelmatig een ontwikkeling in de praktijk testen eventueel bij één van onze klanten wereldwijd. Naast onderzoek en implementatie vormt ook een juiste afwerking, support en documentatie onderdeel van de functie en participeer je waar nodig in de overige softwareontwikkeling. Dit alles doe je in een hecht team van professionals in een open en informele cultuur. Je blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Wat breng jij mee?

 • WO/PhD in technische automatisering, informatica, medische technologie of een andere relevante richting
 • Kennis en ervaring met beeldherkenning en beeldverwerking
 • Aantoonbare kennis van artificial intelligence, deep learning en bijbehorende script talen
 • Ervaring met gestructureerde programmeertalen (C, C++)
 • Je bent initiatiefrijk, doelgericht, creatief, ondernemend en stressbestendig
 • Je bent analytisch, gaat methodisch te werk en bent oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • 1 tot 3 jaren werkervaring in een soortgelijke functie

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  GREEFA is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Vision Engineer in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Vision Engineer in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.