Vacature Trainee Sorteertechnologie

Vacature Trainee Sorteertechnologie

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature Trainee Sorteertechnologie

 

Wil jij de wereld zien? En heb je net je (technische of agrarische) HBO opleiding met diploma afgerond? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Trainee Sorteertechnologie in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon die er samen met collega’s voor zorgt dat onze klanten optimale prestaties met onze sorteer- en verpakoplossingen behalen.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Trainee Sorteertechnologie optimaliseer je onze meetsystemen voor het bepalen van de externe en interne kwaliteit van groente en fruit. Dit doe je door het verwerken van traindata (beeldmateriaal en spectraal materiaal) tot verbeterde classifiers. Je test deze sorteertechnieken, begeleidt pilot projecten, ondersteunt klanten (op afstand en op locatie wereldwijd) en verzorgt trainingen. Daarnaast ondersteun je ontwikkelprocessen doordat je R&D gerelateerde opstellingen test en rapporteert over de uitgevoerde experimenten. Uiteraard draag je de ontwikkelingen over naar de productie- en serviceafdelingen. En je ondersteunt de verkoopafdeling bij het klantgericht verzorgen van demonstraties.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een technische/agrarische achtergrond op minimaal HBO nivo.
 • Je toont eigenaarschap en initiatief; Je bent gefocust op de kwaliteit van de door jouw geleverde producten.
 • Je hebt een representatief voorkomen, een klantgerichte instelling en een grote bereidheid tot reizen.
 • Je vindt het leuk om processen te optimaliseren. Je verzamelt en verwerkt daarvoor de benodigde data.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden en statistische kennis.
 • Je werkt planmatig en bent ook bereid om wanneer nodig buiten normale werktijden beschikbaar te zijn voor het ondersteunen van klanten in een andere tijdszone.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs voor personenauto’s (B).
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de fysiologie van vruchten en / of fruit.

Als je bereid bent gedurende langere tijd (3 – 6 maanden aaneengesloten) in het buitenland voor ons te werken, is dat een extra pre.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie.
 2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen.
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei.
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Trainee Sorteertechnologie

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Trainee Sorteertechnologie in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma (Hoofd Besturing) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.