Vacature Technisch Helpdeskmedewerker

Technisch helpdeskmedewerker

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Ben jij servicegericht en stressbestendig en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om onze klanten, dealers en monteurs te voorzien van gedegen technisch support.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technische support aan onze klanten, dealers en monteurs over onze sorteerinstallaties en bijbehorende randapparatuur. Je krijgt te maken met een diversiteit aan vragen, verzoeken en storingen. De meldingen die binnen komen betreffen machinebesturing en software issues.

Het is belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen en op basis van je technisch inzicht urgente problemen te onderkennen. Je registreert de binnengekomen gesprekken, de uitvoering en de afhandeling. Ook verzorg je technische trainingen aan klanten, dealers en collega’s aan de hand van bestaande handleidingen.

In sommige gevallen (lees: enkele malen per jaar) bezoek je onze internationale klanten om hen on-site te ondersteunen.

Wat breng jij mee?

Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een technisch hbo-diploma nodig, bij voorkeur richting elektrotechniek, mechatronica of technische informatica.

Belangrijk is dat je gedegen kennis hebt van PLC programmatuur en ICT. Daarnaast is het een pre wanneer je enkele jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je de Engelse en Duitse taal op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure voor de vacature Technisch Helpdeskmedewerker

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Aernout Welschen (Manager Service) via 0345-578100.

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.