Planner Service & Onderhoud

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Krijg jij energie van plannen, coördineren en organiseren en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Jij wordt als eerste aanspreekpunt de aangewezen persoon om onze klanten te voorzien van beste service.

Waar kom je te werken?
Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen?
Als Planner Service & Onderhoud ben jij de schakel tussen de techniek, klanten en interne collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor service gerelateerde vraagstukken en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan. Je geeft telefonisch advies en zoekt naar passende oplossingen.

Hieronder valt het coördineren en bewaken van de planning en inzet van onze service engineers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching, ondersteuning en aansturing van de monteurs op locatie en regel je de buitenlandse dienstreizen.

Het doel is altijd om, samen met je collega’s, te zorgen voor de perfecte klantbeleving. Dit doe je onder meer door intensief samen te werken met de afdelingen projectmanagement, verkoop, engineering en productie. Je rapporteert de voortgang, resultaten en afwijkingen rechtstreeks aan de servicemanager.

Het komt regelmatig voor dat je projecten bezoekt bij internationale klanten ten behoeve van klantoverleg.

Wat breng jij mee?
Om de werkzaamheden als Planner Service & Onderhoud op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo diploma nodig richting techniek of logistiek.

Het werk van service coördinator vraagt om technisch inzicht, maar ook om sterke communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht. Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt met het coördineren van servicewerkzaamheden in de machinebouw of maakindustrie.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse en Duitse taal (Frans of Spaans is een pre) op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA
1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure
Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Arthur van der Steen (Service Manager) via 0345-578100.