Vacature Receptioniste/Telefoniste

 

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Parttime (2 of 3 dagen per week) | CAO: Kleinmetaal | Vacature Receptioniste/Telefoniste | Beoogde startdatum 11-1-2021

 

Ben jij het visitekaartje van ons bedrijf? Ben je niet bang om vreemde talen te spreken? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Receptioniste/Telefoniste in Tricht! Jij wordt bij ons vanaf januari 2021 de aangewezen persoon om onze internationale klanten te woord te staan.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Receptioniste/Telefoniste bedien je de telefooncentrale en sta je als eerste ons bezoek te woord. Je beheert de agenda van de spreekkamers en ondersteunt andere afdelingen waar nodig (bijvoorbeeld personeelszaken en service). Je verwerkt de binnenkomende post en frankeert de uitgaande post. Bij afwezigheid van je collega vervang je haar op de andere dagen.

Wat breng jij mee?

Je hebt een diploma op MBO niveau, bij voorkeur Secretarieel of Bedrijfsadministratie en spreekt goed Engels en Duits. Het is een pre als je Frans, Italiaans of Spaans spreekt.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

  1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
  2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
  3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
  4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
  5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Receptioniste/Telefoniste in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. De beoogde startdatum is 11 januari 2021. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Receptioniste/Telefoniste in Tricht kun je contact opnemen met Jobbien Mol of René van Baardwijk via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.