Voorbeeld van een projectplanning voor vacature projectmanager
Voorbeeld van een projectplanning

Vacature Projectmanager

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Ben jij in staat één of meerdere technische projecten succesvol te leiden en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Projectmanager ben jij de creatieve gesprekspartner op het gebied van onze complexe projecten.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere projecten. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering bij de klant ben jij verantwoordelijk voor deze projecten. Hieronder valt het opzetten van projecten, het onderhouden van contact met de klant en het bewaken van het volledige traject van begin tot eind.

Het doel is altijd om de gemaakte afspraken betreffende kwaliteit, financiën en opleveringen nauwlettend in de gaten te houden en bij te sturen wanneer nodig. Je zorgt voor het creëren van draagvlak, het motiveren en faciliteren van projectteamleden, het beheersen van de risico’s en het managen van de verwachtingen bij opdrachtgever. Na de oplevering ben je uiteraard betrokken bij de eindevaluatie van de projecten met alle betrokkenen.

Het komt regelmatig voor dat je projecten bezoekt bij internationale klanten ten behoeve van klantoverleg.

Wat breng jij mee?

 • Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een technisch hbo-of wo-diploma nodig richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt met projectmanagement in de machinebouw en over de benodigde technische kennis beschikt.
 • Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse en Duitse taal (Frans of Spaans is een pre) op niveau kunt spreken en schrijven.
 • Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
 2. Wij zijn een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure voor de vacature Projectmanager

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Projectmanager kun je contact opnemen met Frans Verkooijen (Projectmanager) via 0345-578100.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.