Vacature PLC engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Heb jij ervaring in het ontwikkelen van PLC software en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op deze vacature PLC Engineer bij Greefa in Tricht. Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om de wensen van onze klanten om te zetten in concrete PLC programmatuur.

Waar kom je te werken als PLC Engineer?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen als PLC Engineer?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (mede)ontwikkelen van onze PLC programmatuur. Hieronder valt het implementeren, testen en integreren en documenteren van software. Dit varieert van software voor HMI Touch Panels tot software voor frequentie- of servoregelaars. De focus ligt bij ons altijd op het standaardiseren van de eindoplossing.

Daarnaast help je onze klanten en/of service monteurs met het oplossen van 2e lijns incidenten. In sommige gevallen (lees: enkele malen per jaar) stel je nieuw ontwikkelde software op locatie in gebruik bij één van onze internationale klanten.

Wat breng jij mee?

Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo-diploma nodig in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering of vergelijkbaar.

Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt in het programmeren van Siemens S7 classic en in het programmeren van touchpanels in WinCC flexible en TIA Portal Wincc. Bij voorkeur heb je ook voldoende kennis van het programmeren van frequentie- en servoregelaars (ervaring met Lenze systemen is een pré). Daarnaast is het een voordeel wanneer je al ervaring hebt met logistieke systemen.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse taal (Duits, Frans of Spaans is een pre) op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA:

1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

Je kunt eenvoudig solliciteren op de vacature PLC engineer van Greefa via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Henk Reitsma (manager afdeling Besturing) via 0345-578100.