Vacature Mechanical Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal | Vacature Mechanical Engineer

 

Waar kom je te werken in de vacature mechanical engineer?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.nl.

Wat ga je doen in de vacature mechanical engineer?

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen en varianten maken van sorteer- en verpaklijnen (of onderdelen daarvan) en de bijbehorende randapparatuur ten behoeve van een geautomatiseerde aanvoer, afvoer en transportsystemen.

Aan de hand van de verkooporder worden de tekeningen en stuklijsten van de installatie samengesteld. Er wordt geput uit een brede basis van standaard of configureerbare modules en waar nodig worden specials ingezet. Het uitwerken van deze specials behoort ook tot de taken.

Je bedenkt oplossingen en hebt oog voor de maakbaarheid en de kosten. Je maakt berekeningen, bewaakt de planning en hebt regelmatig overleg met de teamleden en andere collega’s. In voorkomende gevallen behoort ook het aanpassen en verbeteren van standaard modules tot de taken. Op termijn kun je zelfstandig complete projecten technisch uitwerken.

Wat breng jij mee?

Om de werkzaamheden als Mechanical Engineer op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo / mbo-diploma nodig richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met enkele jaren relevante ervaring als mechanical engineer. Als HTS schoolverlater ontvangen wij ook graag je gegevens.

Belangrijk is dat je gedegen kennis hebt van materialen, productieprocessen en 2D/3D tekenpakketten, bij voorkeur Inventor en AutoCAD. Je hebt in algemene zin kennis van pompen, stromingsleer, materialen en productieprocessen.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je de Engelse en Duitse taal op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

  • Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
  • Je komt te werken in een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
  • Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
  • We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
  • Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Mechanical Engineer

Je kunt eenvoudig solliciteren op de vacature Mechanical Engineer via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Jan van Ooijen (Manager Mechanical Engineering) via 0345-578100.