Vacature magazijnmedewerker (Leerling-BBL)

Vacature Magazijnmedewerker (Leerling)

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime of BBL (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal | 

Word jij enthousiast van het op orde houden van het magazijn? Komen bij jou je collega’s nooit spullen tekort en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Magazijnmedewerker (Leerling-BBL) in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om onze inkomende goederen tijdig te leveren aan de productie- en serviceafdeling! Je kunt deze functie ook als BBL-er invullen.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker zorg je ervoor dat de productie en de service vooruit kunnen doordat je tijdig de benodigde materialen beschikbaar stelt. Deze materialen geef je uit aan het loket in het magazijn maar breng je ook met een heftruck of stapelaar ter plekke.

Uiteraard kijk je of de binnengekomen bestellingen compleet zijn en daarna ruim je deze goederen op in het magazijn, volgens de indeling, zodat ook je collega’s deze terug kunnen vinden.

Je bewaakt de minimale voorraden in het magazijn en doet ook de administratieve afhandeling van de mutaties in het magazijn.

Je werkt in een team met 7 collega’s.

Wat breng jij mee?

Je bent hulpvaardig maar ook accuraat. Je kunt goed samenwerken in een team.

De opleiding die je hebt gevolgd is niet van belang hoewel ervaring in een magazijn natuurlijk wel handig is.

Je kunt ook een BBL-opleiding Logistiek bij ons doen zodat je dit werk leert.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

  1.   Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
  2.   Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
  3.   Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
  4.   We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
  5.   Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Magazijnmedewerker (Leerling-BBL) in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature magazijnmedewerker (leerling/BBL) in Tricht kun je contact opnemen met Wim de Jongh (Hoofd Magazijn) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com .

 

  • Max. file size: 10 MB.
  • Max. file size: 10 MB.