Vacature Functioneel applicatiebeheerderFunctioneel Applicatiebeheerder

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime| CAO: Kleinmetaal | Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die het gebruik van onze bedrijfsapplicaties (met name ons ERP-system IFS) naar een hoger plan tilt? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan word jij bij ons de aangewezen persoon om samen met de kerngebruikers het gebruik van de bedrijfsapplicaties te optimaliseren.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met je collega applicatiebeheerder verantwoordelijk voor de optimale werking van de bedrijfsapplicaties binnen GREEFA. Hiervoor ben je één van de  aanspreekpunten voor de kerngebruikers. Je vertaalt vragen uit de organisatie naar de inrichting van en eventueel aanpassingen op de bedrijfsapplicatie. Maar ook door ondersteuning van de gebruikers in het gebruik van de bedrijfsapplicaties. Dit doe je onder andere door de kerngebruikers te helpen bij het schrijven van werkinstructies en het opleiden van de kerngebruikers.

Je bent continu op zoek naar verbeteringen binnen de bedrijfsapplicaties zodat de primaire processen zo goed mogelijk ondersteund worden door de (ERP) bedrijfsapplicaties. Je herkent knelpunten binnen de bedrijfsapplicaties en helpt deze op te lossen. Je volgt ook proactief updates van de bedrijfsapplicaties en toetst deze op toegevoegde waarde voor de organisatie. Ook word je betrokken bij het implementeren en updaten van nieuwe modules en applicaties.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Informatica en/of Bedrijfskunde.
 • Aantoonbare ervaring met (standaard) bedrijfsapplicaties zoals ERP (bij voorkeur IFS) , CRM, BI en PDM.
 • Ervaring in een productie-/servicebedrijf in de maakindustrie is een pré.
 • Communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen en flexibiliteit
 • Het vermogen om organisatorische vragen te vertalen naar het gebruik van bedrijfsapplicaties. Hierbij ben je proactief, continue op zoek naar verbeteringen.
 • Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.nl.

 Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  Greefa is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.  Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Functioneel Applicatiebeheerder in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Functioneel Applicatiebeheerder in Tricht kun je contact opnemen met Albert de Boer (Manager ICT) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.