Export Manager

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Is het genereren en binnenhalen van internationale leads jouw passie? Heeft relatiebeheer voor jou geen geheimen en ben je bereid om frequent in het buitenland te opereren in een zelfstandige functie? Word dan Export Manager bij GREEFA!

Waar kom je te werken?
Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen?
Onze doelstelling is even transparant als ambitieus: We willen wereldwijd iedere professionele fruit- of groenteteler of coöperatie toegang geven tot onze GREEFA producten. Jij hebt, samen met jouw collega export managers een belangrijke rol in het realiseren van deze doelstelling.

Belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het genereren en binnenhalen van internationale leads en het ontwikkelen van nieuwe exportmarkten in de AGF-sector. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande internationale klanten en dealers. Samen met onze Sales Engineers zet je jouw technische kennis om naar creatieve maatwerkoplossingen voor de klant.

Binnen deze functie ben je geheel verantwoordelijk voor de uitvoering van de plannen. Vanuit de organisatie krijg je hierin alle vrijheid. Je begeleidt, informeert en adviseert bestaande en toekomstige distributiekanalen en klanten over de voordelen, toepassing en gebruik van beschikbare en nieuwe producten van GREEFA, door middel van persoonlijk contact en heldere en inspirerende presentaties.

Wat breng jij mee?
Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een technisch/commercieel hbo-of wo-diploma nodig.

Belangrijk is dat je aantoonbare internationale ervaring hebt met het vermarkten van technische kapitaalgoederen in het buitenland. Hierdoor weet je dat je snel moet kunnen schakelen en kun je relaties op elk niveau onderhouden en opbouwen. Enige affiniteit met de AGF-sector is een pré.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse en Duitse taal (Frans of Spaans is een pre) op niveau kunt spreken en schrijven. Als laatst is de bereidheid om geregeld voor GREEFA op reis te gaan een must.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA:
1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure
Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Dick Verkade (Marketing & Sales manager) via 0345-578100.