Elektromonteur | Mechatronica

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Heb jij ervaring of een opleiding in de elektrotechnieken wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om het elektrische gedeelte van onze hoogwaardige sorteer- en verpakkingsinstallaties aan te leggen en te testen.

Waar kom je te werken?
Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, testen en optimaliseren van het elektrische gedeelte van onze hoogwaardige sorteer- en verpakkingsinstallaties. Onder de werkzaamheden vallen het plaatsen van sensoren, drukknoppen, besturingskasten, pc’s, plc’s en overige elektronica. Vanzelfsprekend doe je de eindtest- en controle en stel je de machine juist af volgens klantspecificatie.

Het is een zeer afwisselende baan waarin je in voorkomende gevallen ook zult assisteren bij de mechanische bouw van de installaties en de inbedrijfsstelling bij de klant.

Wat breng jij mee?
Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een MTS / MBO-4 diploma nodig richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.

Belangrijk is dat zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Bij vookeur ben je gewend om te werken met de combinatie van PLC besturingssystemen (Siemens S7), datanetwerken en Windows in de machinebouw.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA
1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure
Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met René van Baardwijk (personeelsfunctionaris) via 0345-578100.