Vacature Constructiebankwerker  Lasser     

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Ben jij een Constructiebankwerker / Lasser met oog voor detail en werk je graag met RVS en staal? Heb je enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de machinebouw, en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied. Wil je werken bij een bedrijf dat voorop loopt in technische ontwikkeling? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht (gemeente Geldermalsen) ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.werkenbijgreefa.nl.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor het samenstellen en lassen van dun plaatmateriaal en zwaardere constructies tot frames en/of machines. Afhankelijk van het moedermateriaal (Staal of RVS) wordt er MIG/MAG of TIG afgelast.  Ook maak je gebruik van verschillende bewerkingstechnieken zoals boren, zagen, afbramen en borstelen. De werkzaamheden zijn afwisselend en niet seriematig. Ons team is hecht. We voelen ons allemaal verantwoordelijk voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Je werkt zelfstandig vanaf een werktekening en zorgt voor een efficiënte werkindeling.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde MBO (BOL of BBL) niveau 3/4 opleiding richting metaalbewerking/mechatronica
 • Goede materiaal en proceskennis.
 • Ervaring met de lasprocessen MIG / MAG en TIG (lasdiploma op niveau 1 of 2)
 • Je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie.
 2. Greefa is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen.
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei.
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op de vacature Constructiebankwerker Lasser

Je kunt rechtstreeks solliciteren via deze website. Wanneer je vragen hebt over deze functie dan kun je contact opnemen met Jobbien Mol, personeelsfunctionaris, 0345-578100 of via email jmol@greefa.nl. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 

 • Max. file size: 10 MB.
 • Max. file size: 10 MB.