Constructeur R&D

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Word jij enthousiast van R&D-projecten en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om vernieuwende en doeltreffende oplossingen te genereren voor onze klanten wereldwijd.

Waar kom je te werken?
Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen?
Als Constructeur R&D ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig initiëren, coördineren, begeleiden en uitwerken van mechanische en mechatronische R&D-projecten. Je draagt zorg voor vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van sorteertechniek en aanverwante modules.

Je technische creativiteit wordt sterk aangesproken om vernieuwende en doeltreffende oplossingen te genereren voor de (in/externe) klantvraag. Hierbij draag je zorg voor de professionele en klantvriendelijke afhandeling van vragen, problemen en klachten over toegewezen projecten.

Van de eerste schets tot aan de inbedrijfstelling bij de klant blijf je betrokken bij het project. Uiteraard zorg je dat nieuwe ontwikkelingen correct gedocumenteerd worden en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

In sommige gevallen (lees: enkele malen per jaar) bezoek je onze internationale klanten om de inbedrijfstelling van nieuwe technologieën/ontwikkelingen bij te wonen.

Wat breng jij mee?
Om de werkzaamheden als Constructeur R&D op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo-diploma nodig richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante ervaring als constructeur van werktuigbouwkundige installaties.

Belangrijk is dat je gedegen kennis hebt van materialen, productieprocessen en 2D/3D tekenpakketten, bij voorkeur Inventor en AutoCAD. Je bent positief kritisch en je bent in staat om je werk goed te organiseren en de juiste prioriteiten te stellen.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je de Engelse en Duitse taal op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA
1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure
Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Henk Jan van Ooijen (Manager Mechanical Engineering) via 0345-578100.