Vacature Constructeur R&D
Voorbeeld van een installatie

Constructeur R&D

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature Constructeur R&D

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging in de high-end sorteertechnologie? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Constructeur R&D in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om nieuwe sorteer- en verpakinstallaties te bedenken, te ontwerpen en te testen op mechanisch en mechatronisch vlak.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Constructeur R&D ga je initiëren, uitwerken en testen van concepten en ontwerpen binnen mechanische en mechatronische R&D projecten. Je draagt zorg voor vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van sorteer- en verpaktechniek en aanverwante modules. Je technische creativiteit wordt sterk aangesproken om vernieuwende en doeltreffende oplossingen te genereren voor de (in/externe) klantvraag. Van de eerste schets tot installatie bij de klant blijf je betrokken bij het project.

Uiteraard zorg je dat nieuwe ontwikkelingen correct gedocumenteerd worden en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. We hebben een projectmatige werkwijze.

Je draagt zorg voor de professionele en klantvriendelijke afhandeling van feedback over toegewezen projecten.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding richting werktuigbouwkunde (of aanverwant).
 • Bij voorkeur heb je 3 tot 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring als constructeur van werktuigbouwkundige installaties en gedegen kennis van 2D en 3D tekenpakketten (Inventor en Autocad).
 • Je hebt daarnaast kennis van materialen en productieprocessen. Affiniteit met fruit- en voedselindustrie is een pré.
 • Je bent creatief, kunt zelfstandig of binnen projectteam de projecten tot een succes maken en neemt hiertoe de nodige initiatieven.
 • Je bent een teamspeler en vindt het leuk om kennis en ervaring met collega’s te delen.
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld, positief kritisch en je kunt je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en daarin de juiste prioriteiten stellen.
 • Je beheerst de Engelse (en Duitse taal) in woord en geschrift.
 • Kennis van-, inzicht en vaardigheid in waterstroming (berekeningen), FEM en pneumatiek is een pré.
 • Internationaal reizen komt af en toe voor.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  Greefa is een familiebedrijf, een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.  Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 Sollicitatieprocedure voor de vacature Constructeur R&D in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Constructeur R&D in Tricht kun je contact opnemen met Erik Ruissen, teamleider mechanical engineering, of René van Baardwijk, personeelsfunctionaris, via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.