Projectplanning
Voorbeeld van een projectplanning

Vacature Assistent Projectmanagement

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Parttime, 4 dagen per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature Assistent Projectmanagement

Ben jij administratief goed onderlegd, secuur, schrik je niet van ad-hoc taken, denk je graag in oplossingen en heb je een gezonde dosis enthousiasme? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Assistent Projectmanagement in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om de projecten in juiste banen te laten leiden.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als assistent projectmanagement ondersteun je het projectmanagement in de breedste zin van het woord. Je zorgt voor het organiseren, voorbereiden en notuleren van projectgroep bijeenkomsten. Je maakt afspraken en bewaakt acties. Je verzamelt en verwerkt digitaal gegevens van diverse projecten en zorgt voor het archiefbeheer. Daarnaast verzorg je correspondentie, telefonische contacten en email met binnen- en buitenlandse relaties .

Wat breng jij mee?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in een administratieve of secretariële richting
 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (Frans en/of Spaans is een pre)
 • Je bent flexibel en werkt gestructureerd
 • Je bent pro-actief en houdt van aanpakken
 • Goede kennis van MS Office applicaties.
 • Je past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2. Wij zijn een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Assistent Projectmanagement in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Assistent Projectmanagement in Tricht kun je contact opnemen met Frans Verkooijen (Projectmanager) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.