Vacature software developerJunior Software Developer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Heb jij kennis van C++/C# en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Software Engineer C++/C# (junior). Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om onder meer klantvriendelijke userinterfaces te ontwikkelen.

Wat ga je doen als Software Developer C++/C# (junior)?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (mede)ontwikkelen van met name de userinterface software. Hieronder valt het implementeren, testen en integreren en documenteren van software. Het doel is altijd om de wensen, problemen en/of vragen van onze klanten om te zetten naar concrete software oplossingen of aanpassingen.

In sommige gevallen (lees: enkele malen per jaar) stel je nieuw ontwikkelde software op locatie in gebruik bij één van onze internationale klanten.

Wat breng jij mee?

Om de werkzaamheden op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo-diploma nodig richting Technische Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar.

Belangrijk is dat je aantoonbare kennis hebt van C++/C# en bij voorkeur ook met één of meer van de volgende talen en/of methoden: WPF, XAML, C, Delphi en SQL. Daarnaast is het fijn als je kennis hebt van UML, object oriëntatie en design patterns.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse taal (Duits, Frans of Spaans is een pre) op niveau kunt spreken en schrijven.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht (vlakbij Geldermalsen) ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

  1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
  2. Greefa is een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
  3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
  4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
  5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure vacature Software Developer C++/C# (junior)

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Henk Reitsma (Manager afdeling Besturing) via 0345-578100. Meer informatie over onze producten kun je vinden op https://www.greefa.com/nl/

 

 

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.