Voorbeeld van sorteerlijnVACATURE SERVICE COÖRDINATOR

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht/Geldermalsen | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Krijg jij energie van plannen, coördineren en organiseren? Kun jij goed prioriteiten stellen en voor onze klanten de beste service regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht / Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij www.greefa.com/nl/.

Wat ga je doen?

Als service coördinator ben jij de schakel tussen de techniek, klanten en interne collega’s. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor service gerelateerde vraagstukken en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan. Je geeft telefonisch advies en zoekt naar passende oplossingen.

Jij regelt, coördineert en bewaakt de planning en inzet van service engineers bij onze klanten. Coaching, ondersteuning en aansturing van onze service engineers zie je als een uitdaging. Daarnaast regel je de buitenlandse dienstreizen van de servicemedewerkers. In samenwerking met je collega’s draag je zorg voor de perfecte klantbeleving. Dit doe je door nauw samen te werken met de afdelingen projectmanagement, verkoop, engineering en productie. Je rapporteert over de voortgang, resultaten en afwijkingen rechtstreeks aan de servicemanager. Het komt regelmatig voor dat je projecten bezoekt bij internationale klanten.

Wat breng je mee?

Om de werkzaamheden als service coördinator op niveau te kunnen uitvoeren heb je een HBO diploma nodig richting techniek of logistiek.

Het werk van service coördinator vraagt om technisch inzicht, maar ook om sterke communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht. Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt met het coördineren van servicewerkzaamheden in de machinebouw of maakindustrie.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je minimaal de Engelse taal  (en bij voorkeur ook de Duitse taal) beheerst. Beheersing van het Frans of Spaans is een pre.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Greefa is een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

Je kunt eenvoudig solliciteren door het formulier hieronder in te vullen en te verzenden. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met René van Baardwijk via 0345-578100. Kijk voor onze producten op https://www.greefa.com/nl/

 

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.