Sales Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Vind jij het prettig om je technische achtergrond in te zetten in een commerciële omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze afdeling Sales Engineering zijn wij wegens uitbreiding per direct op zoek naar een deskundige en enthousiaste Sales Engineer.

 

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief.

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer ben je in deze binnendienstfunctie verantwoordelijk voor zowel de technische als commerciële voorbereiding van sorteer- en verpakoplossingen. Je werkt nauw samen met de medewerkers van de afdeling Verkoop. Als Sales Engineer vertaal je de wensen van de klant in een passend concept. Wanneer je de mogelijkheden scherp hebt, dan werk je die uit in de lay-out tekeningen. Je calculeert en specificeert lay-outs voor complete sorteer- c.q. verpakinstallaties en maakt daarbij gebruik van een modulair opgebouwd componentensysteem. Je werkt offertes uit, ondersteunt en adviseert het verkoopteam en dealers op technisch gebied zodat zij zich kunnen richten op versteviging van de relatie en businessontwikkeling.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) richting WTB / E
 • Je vindt het prettig om je technische kennis in te zetten in een verkoopgerichte omgeving
 • Je gaat oplossingsgericht te werk, bent creatief en klantgericht
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift (Spaans en/of Frans is een pré)
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het engineeren en calculeren van installaties in de kapitaalgoederensfeer, zoals verpakkings- of transportsystemen
 • Je hebt kennis van Autocad, Inventor en Microsoft Office.

 

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Het betreft een veelzijdige en uitdagende fulltime functie voor 40 uur per week
 2. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
 3. Je komt te werken in een stabiele omgeving met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
 4. We bieden je ruimte voor persoonlijke en professionele groei
 5. Je kunt rekenen op een prima salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten

Sollicitatieprocedure
Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website of stuur je CV met motivatie naar pz@greefa.nl. Als je inhoudelijke vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Arjan Dol (Manager Sales Engineering) op telefoonnummer 0345-578100.