Carrière in machinebouw
Een voorbeeld van onze sorteerlijnen

OPEN SOLLICITATIE | CARRIÈRE IN MACHINEBOUW

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf, op een bijzondere locatie, met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je jouw perfecte vacature niet in de lijst met openstaande vacatures kunnen vinden? Stuur dan een open sollicitatie!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D-afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je bij Over GREEFA of bij onze Projecten.

Tips voor een goede open sollicitatie:

 1. Geef concrete informatie
  Vrijblijvend je cv opsturen heeft zo zijn voordelen, maar het nadeel is dat wij dan niet weten wat jij zoekt. Geef dus aan wat je zoekt en wat voor werkzaamheden jou energie geven.
 2. Beschrijf je motivatie
  Je maakt het verschil met een open sollicitatie als je duidelijk maakt waarom je juist voor ons bedrijf wil werken. Wat trekt je zo aan in GREEFA, of in onze producten of diensten? Zijn er dingen in je cv die er op wijzen dat je een speciale affiniteit hebt met ons bedrijf of onze producten? Schrijf in elk geval geen standaardbrief die er niet uitspringt ten opzichte van de honderden andere.
 3. Wat maakt jouw sollicitatie bijzonder?
  Als je open solliciteert, zal 26% van de werkgevers je pas uitnodigen als hij ook iets ziet in jouw profiel. Zet daarom in je cv en je sollicitatiebrief de zaken die jouw kandidatuur bijzonder maken. Je spreekt bijvoorbeeld een taal vloeiend die in ons bedrijf goed van pas kan komen. Of je hebt specifieke technische of organisatorische ervaring die erg nuttig kan uitpakken voor GREEFA. Benadruk deze extra en leg de link naar wat ze kunnen betekenen voor ons als werkgever.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.