Medewerker Verspaning

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Heb je enkele jaren werkervaring in de verspaning, bij voorkeur in de machinebouw, en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied bij een bedrijf dat voorop loopt in technische ontwikkeling? Dan is deze functie echt iets voor jou! Verspanen bij GREEFA is uitdagend en afwisselend. Het vraagt technisch inzicht en vakmanschap.

 

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel hardware als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.nl.

 

Wat ga je bij ons doen?

Als medewerker verspaning voer je kwalitatief hoogwaardige draai- en freeswerkzaamheden uit. Je modificeert bestaande en vervaardigt nieuwe producten met behulp van een cnc gestuurde                            boor / freesmachine of een cnc draaibank / conventionele draaibank. De producten maak je vanaf tekening. Vaak enkelstuks of kleine series. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor de juiste aanpak, uitvoering en vereiste nauwkeurigheid voor de bewerking van het product. Je zorgt er voor dat de onderdelen geschikt zijn en tijdig beschikbaar zijn voor montage, verdere verwerking of uitlevering.

 

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO opleiding in de techniek met een grote passie voor techniek.
  • Enkele jaren werkervaring in verspanende werkzaamheden.
  • Ervaring met tekening lezen.
  • Kennis van CNC programmeren
  • Geldig diploma Basisveiligheid VCA

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA
1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
2. Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

 

Sollicitatieprocedure

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Arie Zaayer (Hoofd Onderdelen Fabricage) via 0345-578100.