Vacature Manager Mechanical Engineering

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime | CAO: Kleinmetaal 

Ben jij een echte techneut die beschikt over coördinerende en communicatieve vaardigheden en weet je zowel klanten als collega’s met raad en daad bij te staan? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om leiding te geven aan onze afdeling Mechanical Engineering.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

In deze functie geef je leiding aan de 26 medewerkers van de afdeling Mechanical Engineering en Mechanische Ontwikkeling. Je coördineert en plant de werkzaamheden op het gebied van klantorder engineering, innovaties en nieuwe producten. Je ondersteunt de groepsleiders van 5 teams, zodat Mechanical Engineering zich verder ontwikkelt tot een efficiënte, klantgerichte en kostenbewuste afdeling. Je hebt het overzicht over de diverse projecten, zowel klantorders als R&D gerelateerd, en bewaakt de kwaliteit en efficiency. Je ziet toe op de verbetering van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe ideeën of prototypes tot productierijpe machines. Als natuurlijk leider stuur je niet alleen het team van tekenaars en constructeurs aan, maar treed je tevens op als coach. Je weet prestaties van medewerkers te verbeteren, hen te stimuleren in hun ontwikkeling en hun motivatie te vergroten door gestructureerde feedback. Je bent een expert binnen je vakgebied en omdat je werk ook je passie is volg je de (technische) ontwikkelingen binnen de branche natuurlijk op de voet. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen binnen de organisatie zoals besturing, projectmanagement, verkoop, inkoop en productie. Je rapporteert aan de directeur sales & engineering.

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma in de techniek (bijv. Werktuigbouwkunde of Mechatronica)
 • 3 – 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie bij voorkeur in de machinebouw
 • Leidinggevende ervaring en een goed analytisch vermogen
 • Je bent een echte peoplemanager, betrokken bij het team en in staat medewerkers te ontwikkelen
 • In het bezit van een hands-on mentaliteit en resultaatgericht
 • Je bent sociaal vaardig en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift
 • Ruime materialenkennis en kennis van het toepassingsgebied
 • Ervaring met de CE-Machinerichtlijn

Drie redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteer- en verpaktechnologie
 2. GREEFA is een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
 3. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure voor de vacature Manager Mechanical Engineering in Tricht

Greefa heeft de werving voor de functie van Servicemanager exclusief in opdracht gegeven bij PPM Select. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leo Heuvelman via 0180-890500 / 06-46313113 of lheuvelman@ppmselect.nl

Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.