Vacature Constructiebankwerker/lasserVacature Constructiebankwerker/lasser

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime, 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature Constructiebankwerker/lasser

Ben jij een constructiebankwerker/lasser met oog voor detail en werk je graag met staal en RVS? Heb je enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de machinebouw, en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Constructiebankwerker/lasser in Tricht!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Constructiebankwerker/lasser kom je te werken in een hecht team, waarin we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Je werkt zelfstandig vanaf een werktekening en zorgt voor een efficiënte werkindeling. Je zorgt voor het samenstellen en lassen van dun plaatmateriaal en zwaardere constructies tot frames en/of machines. Afhankelijk van het moedermateriaal (Staal of RVS) wordt er MIG/MAG of TIG afgelast.  Ook maak je gebruik van verschillende bewerkingstechnieken zoals boren, zagen, afbramen en borstelen. De werkzaamheden zijn afwisselend en niet seriematig.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde VMBO (of MBO opleiding) richting techniek
 • Goede materiaal en proceskennis
 • Ervaring met MIG / MAG en TIG lassen (bij voorkeur lasdiploma op niveau 1 of 2)
 • Je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.   Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.   GREEFA is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.   Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.   We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.   Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Constructiebankwerker/lasser in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Constructiebankwerker/lasser in Tricht kun je contact opnemen met Arie Zaayer (Afdelingshoofd Onderdelenfabricage) of Lean Pater (Meewerkend Voorman Onderdelenfabricage)via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.