Front Office Vacature

Front office vacature| AUTOMATISERING| MACHINEBOUW

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.nl.

Wat ga je doen?

Als front office medewerker ICT ben je het eerste aanspreekpunt voor een effectieve en servicegerichte ondersteuning van de gebruikers bij storingen en vragen op het gebied van ICT.  Je monitort endpoint applicaties, lost incidenten op en geeft ‘on the job’ instructies aan gebruikers. Je zorgt voor de installatie en onderhoud aan bedrijfsmiddelen zoals pc’s, printers, tablets en smartphones. Tevens participeer je in projecten voor de front- en backoffice voor het ontwikkelen, inrichten, testen en implementeren van nieuwe modules en applicaties.

Wat breng jij mee?

 • een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) op het gebied van ICT;
 • kennis en ervaring met front office activiteiten;
 • goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • een proactieve instelling, inventiviteit en flexibiliteit.

Wat hebben we jou te bieden:

 • Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 • Je komt te werken in een stabiele omgeving met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
 • We bieden je ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • Je kunt rekenen op een prima salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten ;

Sollicitatieprocedure voor deze front office vacature?

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website, www.werkenbijgreefa.nl of stuur je CV met motivatie naar pz@greefa.nl. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met René van Baardwijk, personeelsfunctionaris, telefoonnummer 0345-578100.

Actuele informatie over onze organisatie en vacatures vind je ook op onze website, www.werkenbijgreefa.nl.

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal

Word jij enthousiast van het ontwerpen en ontwikkelen van hightech machines en wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon voor de engineering en detaillering van onze sorteer- en verpakinstallaties!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.nl.

Wat ga je doen?

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de engineering en varianten maken van sorteer- en verpaklijnen (of onderdelen daarvan) en de bijbehorende randapparatuur ten behoeve van een geautomatiseerde aanvoer, afvoer en transportsystemen.

Aan de hand van de verkooporder worden de tekeningen en stuklijsten van de installatie samengesteld. Je teamleider zorgt voor de opzet van de totale lay-out, waarna je bijdraagt bij het uitwerken van de sub-samenstellingen en modules. Er wordt geput uit een brede basis van standaard of configureerbare modules en waar nodig worden specials ingezet. Het uitwerken van deze specials behoort ook tot de taken.

Je bedenkt oplossingen en hebt oog voor de maakbaarheid en de kosten. Je maakt berekeningen, bewaakt de planning en hebt regelmatig overleg met de teamleider, teamleden en andere collega’s. In voorkomende gevallen behoort ook het aanpassen, modulair/configurabel ontwerpen en verbeteren van standaard modules tot de taken. Op termijn kun je zelfstandig complete projecten technisch uitwerken.

Wat breng jij mee?

Om de werkzaamheden als Mechanical Engineer op niveau te kunnen uitvoeren heb je een hbo / mbo-diploma nodig richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met enkele jaren relevante ervaring als mechanical engineer. Als HTS schoolverlater ontvangen wij ook graag je gegevens.

Belangrijk is dat je gedegen kennis hebt van materialen, productieprocessen, ontwerpen op veiligheid en 2D/3D tekenpakketten, bij voorkeur Inventor en AutoCAD. Je hebt in algemene zin kennis van pompen, stromingsleer, materialen en productieprocessen. Kennis van hygiënisch/reinigbaar ontwerpen is een pré.

Omdat je voor een wereldwijde klantenkring gaat werken is het noodzakelijk dat je de Engelse en Duitse taal op niveau kunt spreken en schrijven.

Thuiswerken is -in overleg- mogelijk voor één/enkele dagen per week.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.   Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.   Je komt te werken in een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.   Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.   We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.   Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature mechanical engineer

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Siemen Dasselaar (Manager Mechanical Engineering) via 0345-578100.

 

Servicemanager Machinebouw

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE) | CAO: Kleinmetaal | Vacature Servicemanager Machinebouw

Ga je voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Ben je organisatorisch sterk en servicegericht en wil je jezelf verder ontwikkelen bij een internationaal en innovatief familiebedrijf, met een uniek hightech product? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht (vlakbij Geldermalsen) ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Software is daarbij een belangrijk onderdeel. Wij behoren al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn in meer dan 40 landen actief.

Wat ga je doen?

Als servicemanager coördineer je de afdelingswerkzaamheden en zorg je voor een optimale service aan onze wereldwijd gevestigde klanten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling service. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling Service. Je stuurt het serviceteam (circa 26 medewerkers) aan en waarborgt de kwaliteit van de serviceafdeling. Je optimaliseert waar nodig de werkprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het transport en de installatie van de machines op locatie, incl. het onderhoud en de omzet van spare parts. Je bent een belangrijke schakel tussen de afdelingen engineering, verkoop, projectmanagement en productie. We streven naar een onderscheidende serviceafdeling gericht op een uitstekende klantbeleving.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting techniek
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende, servicegerichte functie
 • Je bent in staat om de behoefte van de klant te vertalen in de te leveren service
 • Oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen
 • Besluitvaardigheid, organisatietalent en flexibiliteit
 • Communicatief sterk en vaardig in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal zowel in woord als geschrift (Frans,Spaans of Italiaans is een pré)
 • Kennis van MS Office. Ervaring met ERP systemen is een pré

Wat heeft Greefa jou te bieden?

 • Een leidinggevende baan waaruit je veel perspectief, uitdaging en resultaat kunt halen
 • Veel afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien
 • Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden
 • GREEFA is een familiebedrijf, een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving

Sollicitatieprocedure vacature Servicemanager

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je vragen hebt over de vacature servicemanager bij Greefa in Tricht kun je contact opnemen met mevr. J. (Annie) de Greef of dhr. R.(René) van Baardwijk via 0345-578100. Meer informatie over onze producten kun je vinden op https://www.greefa.com/nl

Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime| CAO: Kleinmetaal | Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die het gebruik van onze bedrijfsapplicaties (met name ons ERP-system IFS) naar een hoger plan tilt? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Dan word jij bij ons de aangewezen persoon om samen met de kerngebruikers het gebruik van de bedrijfsapplicaties te optimaliseren.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je samen met je collega applicatiebeheerder verantwoordelijk voor de optimale werking van de bedrijfsapplicaties binnen GREEFA. Hiervoor ben je één van de  aanspreekpunten voor de kerngebruikers. Je vertaalt vragen uit de organisatie naar de inrichting van en eventueel aanpassingen op de bedrijfsapplicatie. Maar ook door ondersteuning van de gebruikers in het gebruik van de bedrijfsapplicaties. Dit doe je onder andere door de kerngebruikers te helpen bij het schrijven van werkinstructies en het opleiden van de kerngebruikers.

Je bent continue op zoek naar verbeteringen binnen de bedrijfsapplicaties zodat de primaire processen zo goed mogelijk ondersteund worden door de (ERP) bedrijfsapplicaties. Je herkent knelpunten binnen de bedrijfsapplicaties en helpt deze op te lossen. Je volgt ook proactief updates van de bedrijfsapplicaties en toetst deze op toegevoegde waarde voor de organisatie. Ook word je betrokken bij het implementeren en updaten van nieuwe modules en applicaties.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Informatica en/of Bedrijfskunde.
 • Aantoonbare ervaring met (standaard) bedrijfsapplicaties zoals ERP (bij voorkeur IFS) , CRM, BI en PDM.
 • Ervaring in een productie-/servicebedrijf in de maakindustrie is een pré.
 • Communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen en flexibiliteit
 • Het vermogen om organisatorische vragen te vertalen naar het gebruik van bedrijfsapplicaties. Hierbij ben je proactief, continue op zoek naar verbeteringen.
 • Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

 Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.   Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.   Greefa is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.   Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.   We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.   Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Functioneel Applicatiebeheerder in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Functioneel Applicatiebeheerder in Tricht kun je contact opnemen met Albert de Boer (Manager ICT) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

Constructeur R&D

Constructeur R&D

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature Constructeur R&D

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging in de high-end sorteertechnologie? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Constructeur R&D in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om nieuwe sorteer- en verpakinstallaties te bedenken, te ontwerpen en te testen op mechanisch en mechatronisch vlak.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Constructeur R&D ga je initiëren, uitwerken en testen van concepten en ontwerpen binnen mechanische en mechatronische R&D projecten. Je draagt zorg voor vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van sorteer- en verpaktechniek en aanverwante modules. Je technische creativiteit wordt sterk aangesproken om vernieuwende en doeltreffende oplossingen te genereren voor de (in/externe) klantvraag. Van de eerste schets tot installatie bij de klant blijf je betrokken bij het project.

Uiteraard zorg je dat nieuwe ontwikkelingen correct gedocumenteerd worden en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. We hebben een projectmatige werkwijze.

Je draagt zorg voor de professionele en klantvriendelijke afhandeling van feedback over toegewezen projecten.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding richting werktuigbouwkunde (of aanverwant).
 • Bij voorkeur heb je 3 tot 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring als constructeur van werktuigbouwkundige installaties en gedegen kennis van 2D en 3D tekenpakketten (Inventor en Autocad).
 • Je hebt daarnaast kennis van materialen en productieprocessen. Affiniteit met fruit- en voedselindustrie is een pré.
 • Je bent creatief, kunt zelfstandig of binnen projectteam de projecten tot een succes maken en neemt hiertoe de nodige initiatieven.
 • Je bent een teamspeler en vindt het leuk om kennis en ervaring met collega’s te delen.
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld, positief kritisch en je kunt je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en daarin de juiste prioriteiten stellen.
 • Je beheerst de Engelse (en Duitse taal) in woord en geschrift.
 • Kennis van-, inzicht en vaardigheid in waterstroming (berekeningen), FEM en pneumatiek is een pré.
 • Internationaal reizen komt af en toe voor.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  Greefa is een familiebedrijf, een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.  Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 Sollicitatieprocedure voor de vacature Constructeur R&D in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Constructeur R&D in Tricht kun je contact opnemen met S.J. Dasselaar, Manager Mechanical Engineering via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

Vision Engineer

Vacature Vision engineer
Werken op de afdeling Besturing

Vision Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week | CAO: Kleinmetaal | Vacature Vision Engineer

 

Heb jij een PhD in beeldherkenning? Zoek jij mee de grenzen op in Vision technologie en machinelearning in praktische toepassingen? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Vision Engineer in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om onze meetsystemen te optimaliseren naar het hoogst mogelijke niveau zodat wij marktleider blijven.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Vision Engineer ontwikkel je beeldverwerkingsalgoritmes en classificatiemethoden voor het bepalen van de externe kwaliteit van vruchten. Deze algoritmes en classificatiemethoden implementeer je in software tools. Daarnaast voer je experimenten uit en analyseer je data. Omdat onze sector steeds meer behoefte heeft aan slimme oplossingen om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren voer je ook onderzoek uit naar andere detectiemethoden voor kwaliteitskenmerken. Dit onderzoek heeft een fundamentele kant, maar kent ook praktische randvoorwaarden in de zin van robuustheid en realiseerbaarheid voor productieomgevingen. Je zult regelmatig een ontwikkeling in de praktijk testen eventueel bij één van onze klanten wereldwijd. Naast onderzoek en implementatie vormt ook een juiste afwerking, support en documentatie onderdeel van de functie en participeer je waar nodig in de overige softwareontwikkeling. Dit alles doe je in een hecht team van professionals in een open en informele cultuur. Je blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Wat breng jij mee?

 • WO/PhD in technische automatisering, informatica, medische technologie of een andere relevante richting
 • Kennis en ervaring met beeldherkenning en beeldverwerking
 • Aantoonbare kennis van artificial intelligence, deep learning en bijbehorende script talen
 • Ervaring met gestructureerde programmeertalen (C, C++)
 • Je bent initiatiefrijk, doelgericht, creatief, ondernemend en stressbestendig
 • Je bent analytisch, gaat methodisch te werk en bent oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • 1 tot 3 jaren werkervaring in een soortgelijke functie

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  GREEFA is een familiebedrijf: een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Vision Engineer in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Vision Engineer in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

Projectmedewerker Sorteertechnologie

Vacature Projectmedewerker Sorteertechnologie
Uitleg geven over de werking van de IQS

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature: Projectmedewerker Sorteertechnologie

Ben jij niet snel onder de indruk van een grote sorteer- en verpaklijnen? En zie jij werken in het buitenland als uitdaging? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Projectmedewerker Sorteertechnologie in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om sorteerlijnen te optimaliseren en klanten hierin te trainen.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker Sorteertechnologie optimaliseer je onze meetsystemen voor het bepalen van de externe en interne kwaliteit van groente en fruit. Dit doe je door het verwerken van traindata (beeldmateriaal en spectraal materiaal) tot verbeterde classifiers. Je test deze sorteertechnieken, begeleidt pilot projecten, ondersteunt klanten (op afstand en op locatie wereldwijd) en verzorgt trainingen. Daarnaast ondersteun je ontwikkelprocessen doordat je R&D gerelateerde opstellingen test en rapporteert over de uitgevoerde experimenten. Uiteraard draag je de ontwikkelingen over naar de productie- en serviceafdelingen. En je ondersteunt de verkoopafdeling bij het klantgericht verzorgen van demonstraties.

Wat breng jij mee?

 • Diploma van technische/agrarische HBO opleiding.
 • Eigenaarschap en initiatief. Je bent gefocust op de kwaliteit van de door jouw geleverde producten.
 • Een representatief voorkomen, een klantgerichte instelling en een grote bereidheid tot reizen.
 • Je vind het leuk om processen te optimaliseren. Je verzamelt en verwerkt daarvoor de benodigde data.
 • Analytische vaardigheden en statistische kennis.
 • Planmatige werkwijze en de bereidheid om wanneer nodig buiten normale werktijden beschikbaar te zijn voor het ondersteunen van klanten in een andere tijdszone.
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal in woord en geschrift.
 • Rijbewijs B (voor personenauto’s).
 • Bij voorkeur kennis van de fysiologie van vruchten en / of fruit.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2. GREEFA is een familiebedrijf, een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving;
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Projectmedewerker Sorteertechnologie in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Projectmedewerker Sorteertechnologie in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma (Manager Besturing) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze machines op www.greefa.com.

 

Electrical Engineer

Vacature C++ C# software engineer
Werken op de afdeling Besturing

Electrical Engineer

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: Fulltime 40 uur per week| CAO: Kleinmetaal | Vacature: Electrical engineer

Ben jij de Pietje Precies die onze paneelbouwers en monteurs voorziet van een goed tekeningenpakket? Wil je werken met de modernste tools en techniek bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Electrical Engineer in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om in Eplan onze elektrotechnische tekeningen te maken.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Wat ga je doen?

Als electrical engineer werk je op onze afdeling Besturing in het team Electrical Engineering. In dit team maak jij samen met je collega’s het elektrisch ontwerp van onze sorteerinstallaties. Je werkt nauw samen met mechanica, PLC- en software engineering.

 • Aan de hand van lay-out tekeningen en functionele specificaties maak je een ontwerp
 • Je stelt stuklijsten samen en maakt tekeningen voor de fabricage en service
 • Uiteraard pas je de wettelijke richtlijnen toe
 • Je werk is gericht op engineering, standaardisatie en het configureerbaar maken van eindoplossingen
 • Op elektrogebied ben je de vraagbaak voor monteurs en engineers.

Wat breng jij mee?

 • Diploma MBO 4
 • Basiskennis elektrotechniek, CE, UL/CSA, EN60204 en EN13849
 • Kennis van Eplan electric P8
 • Kennis van Electrical Designer is een pre
 • Je kunt zelfstandig werken binnen een team
 • Flexibele werkinstelling, resultaatgericht en nauwkeurig
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1. Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie
 2. GREEFA is een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving
 3. Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen
 4. We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
 5. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure voor de vacature Hardware engineer in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Hardware engineer in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma (Manager Besturing) via 0345-578100. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

Senior Software Engineer

Vacature C++ C# software engineer
Werken op de afdeling Besturing

Senior Software Engineer 

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime (1,0 FTE)

Heb je zin om bij Greefa in Tricht ons software team te versterken? Met onze software sorteren we wereldwijd dagelijks ruim 1.000.000.000 stuks fruit. Wij hebben een vacature voor een gedreven Senior Software Engineer.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht (vlakbij Geldermalsen) ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Software is daarbij een belangrijk onderdeel. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op Over GREEFA of bij onze Projecten.

Wat ga je doen als Senior Software Engineer?

Na een inwerkperiode ontwikkel mee aan de back-end software voor onze sorteermachines. Dit doe je zowel in teamverband als zelfstandig.  Naast dit ontwikkelwerk participeer je in het opzetten van de software architectuur en de te gebruiken algoritmen.  Het werkterrein beslaat gedistribueerde windows applicaties, mobile devices, client server systemen, databases en connecties naar plc’s.

Wat breng jij mee?

Je hebt een master degree in informatica en minimaal enkele jaren werkervaring. In je werk ga je voor het resultaat. Je hebt een passie voor technische software. Je hebt overzicht, werkt gestructureerd en borgt de kwaliteit van je code. Je bent praktisch aangelegd en weet je plannen goed uit te dragen. Bij voorkeur heb je kennis van het opzetten van real-time software en heb je design skills. Je hebt kennis van de volgende talen en technieken: C, C++, C#, MSSQL, WPF, UML,  Agile, Jenkins en testmethodieken.

Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Dus bij jou past:

 • Eigenaarschap in je werk;
 • Ondernemerschap;
 • Bruggenbouwer tussen de techniek, de klant en de organisatie.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Marktconform salaris, je krijgt daarnaast de beschikking over een laptop en telefoon;
 • Afhankelijk van het bedrijfsresultaat is er een winstdelingsregeling;
 • Op zondag ben je altijd vrij;
 • CAO- Kleinmetaal –
 • Pensioenfonds Metaal en Techniek.
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv dagen, deze worden jaarlijks vastgesteld.
 • Maar vooral; je werkt met een heleboel slimme en gezellige collega’s aan een geweldig technisch hoogstandje.

Sollicitatieprocedure vacature Senior Software Engineer Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature Senior Software Engineer bij Greefa in Tricht kun je contact opnemen met Henk Reitsma (Manager afdeling Besturingen) via 0345-578100. Meer informatie over onze producten kun je vinden op https://www.greefa.com/nl/