Vacature Metaalbewerker

Bedrijf: GREEFA | Locatie: Tricht | Dienstverband: fulltime 40 uur per week| Cao Metaal en Techniek | Vacature Metaalbewerker

Ben jij een metaalbewerker met oog voor detail en werk je graag met staal en RVS? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf met een uniek hightech product? Solliciteer dan op onze vacature Metaalbewerker in Tricht! Jij wordt bij ons de aangewezen persoon om zelfstandig onze profielen en assen te zagen, te ponsen en af te bramen.

Wat ga je doen?

Als Metaalbewerker ga je werken in een hecht team, waarin we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Je werkt zelfstandig in onze zagerij en zorgt zelf voor het voorradig zijn van voldoende profielen en assen. Deze assen en profielen zaag, knip, pons en braam je af zodat je collega’s deze kunnen verwerken tot een machine.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde VMBO opleiding
 • Goede materiaal en proceskennis
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 Wij zoeken iemand die past binnen de professionaliteit en gedrevenheid van een hightechbedrijf, maar ook binnen de informele sfeer van een familiebedrijf.

Waar kom je te werken?

Vanuit ons hoofdkantoor in Tricht/Geldermalsen ontwikkelen en produceren we sorteer- en verpakkingsinstallaties voor groente en fruit. Vrijwel alle nieuwe technologieën, zowel mechanisch als software, worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld. Mede hierdoor behoren wij al tientallen jaren tot de top van de markt en zijn we in meer dan 40 landen actief. Meer informatie vind je op www.greefa.com.

Vijf redenen om te kiezen voor GREEFA

 1.  Je komt te werken voor de koploper op het gebied van technische innovaties in de sorteertechnologie;
 2.  GREEFA is een familiebedrijf; een stabiele onderneming met korte lijnen in een informele en professionele werkomgeving.
 3.  Ons groot internationaal netwerk zal jouw netwerk laten groeien. Kennis delen kent geen grenzen;
 4.  We bieden je ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei;
 5.  Je kunt rekenen op een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure voor de vacature Metaalbewerker in Tricht

Je kunt eenvoudig solliciteren via deze website. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt over de vacature Metaalbewerker in Tricht kun je contact opnemen met contact opnemen met Yannick Keijzer (recruiter) via 06-82068460. Wil je weten wat werken bij Greefa betekent? Kijk dan op www.werkenbijgreefa.nl. Kijk voor onze producten op www.greefa.com.

 

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.